Lite vedeldning i kylan

Lite vedeldning i kylan - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Lite vedeldning i kylan, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Lite vedeldning i kylan
länk : Lite vedeldning i kylan

Läs också


Lite vedeldning i kylan

Det är lite småkyligt ute, med nedåt -4.7 grader som kallast mikrolokalt i morse vid åttatiden. Så det är vedeldning som gäller för att hålla värmen på 190 m. 
Röken från skorstenen är förstås som sig bör vid vedeldning osynlig.
Jag värmer mitt 190 m2 stora hus enbart med en braskamin, Vermont Castings Intrepid II. Det ger inte helt jämn temperatur över dygnet, men på övervåningen pendlar det mellan 20 och 22 grader normalt, medan det kan bli upp till 35 grader i kaminrummet periodvis.
Temperaturen på min arbetsplats i husets bilbiotek. Det märks tydligt när kaminen drogs igång igen på förmiddagen.

Inga rörliga delar är inblandade, men de höga temperaturerna inuti kaminen, som använder katalytisk sekundärförbränning av rökgaserna för högsta verkningsgrad och renhet, blir så höga att en del interna metalldelar slits och behöver bytas med några års mellanrum.
Kaminen igång, samtidigt som röken från skorstenen ovan.



således artikel Lite vedeldning i kylan

det är alla artiklar Lite vedeldning i kylan Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Lite vedeldning i kylan adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/11/lite-vedeldning-i-kylan.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Lite vedeldning i kylan"

Skicka en kommentar