titel : Ljus formfranska
länk : Ljus formfranska
Ljus formfranska
Ljus formfranska
12 ägg
50 g smält smör
1 ½ dl kokosmjöl (använder AmanPrana fiberkokosmjöl)
½ dl pofiber
1 ½ msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
1 tsk havssalt
Blanda torra ingredienser. Vispa ägg poröst, vispa ner smält smör och sist mjölblandningen, häll smet i brödform med bakplåtspapper. Grädda i mitten av 175 graders ugn, ca 50 minuter. Låt svalna helt på galler innan det skivas upp.
Jo, det här brödet har publicerats tidigare här på bloggen, men då i ett delat inlägg med andra sorters spannmålsfria matbröd. Tyckte dock att det istället förtjänade ett alldeles eget inlägg, är ju så utmärkt bra och enkelt att göra. Visst, det går åt en del ägg, men passa på när det är billigt, och skär brödet i tunna skivor så blir det mer ekonomiskt. F.ö. använder den som valt en mer artegen föda (kost vi är mer genetiskt anpassade för) helt klart med tiden allt färre brödsubstitut, på samma vis som sådant med söt smak. Pofiber* räknas väl inte direkt till paleokosten, men är inte så petnoga bara det handlar om gluten/spannmåls- och sockerfritt kan det vara okej. Inom lågkolhydratkost i allmänhet är ju pofiber gångbart, och själva grundidén är ju att pot marigolds ska vara en blogg där alla typer av matval som står närmare artegen föda (än den gängse) får förekomma.
Överväger om sådana här små texter skall komplettera recepten eller ej på blogginläggen. Tål att tänka på. Tyck gärna.😏
*Pofiber = torkade fiber från potatis, glutenfritt, fritt från tillsatser, tillverkas i en process utan kemiska tillsatser. Neutral smak, binder vätska, innehåller 70% fibrer. Finns där glutenfria produkter säljs i matbutikerna.
således artikel Ljus formfranska
det är alla artiklar Ljus formfranska Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.
Du nu läser artikeln Ljus formfranska adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/11/ljus-formfranska.html
0 Response to "Ljus formfranska"
Skicka en kommentar