Valueguard: -3.4% i Stockholm under oktober

Valueguard: -3.4% i Stockholm under oktober - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Valueguard: -3.4% i Stockholm under oktober, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Valueguard: -3.4% i Stockholm under oktober
länk : Valueguard: -3.4% i Stockholm under oktober

Läs också


Valueguard: -3.4% i Stockholm under oktober

Valueguard bekräftar Husmaskens Booli-siffror för oktober och anger -3.4% i kvalitetsjusterad prisutveckling. Husmasken anger -3.8%.
Husmasken med Booli-statistiken är alltså fullt indikativ för faktisk utveckling, till skillnad mot Mäklarstatistiks tremånaders vägda medelvärden. Det innebär att den dramatiska utvecklingen i november hos Husmasken också är indikativt korrekt.

Valueguards siffror för senaste månaden ser ut som följer:

HOX Sverige 232 -3,0%

Sverige BR 295 -2,8%
Stockholm BR 280 -3,4%
Göteborg BR 343 -1,2%
Malmö BR 245 -2,9%
Mellanstora städer BR -2.5%

Sverige Villa 213 -3,2%
Stockholm Villa 222 -4,0%
Göteborg Villa 221 -1,6%
Malmö Villa 188 -2,1%
Mellanstora städer Villa -3.3%

Extra intressant är att här se villaprisernas utveckling, som annars kan släpa efter på grund av att det är lagfarter som redovisas först flera månader efter köpbeslutet.

För Stockholm rapporterar Husmasken just nu ytterligare -3.9% på lägenhetspriserna i månadsmedel, men det är i praktiken medelvärdet för första till fjortonde november och månaden är alltså inte över än. Beskedet från Valueguard ovan är att Husmasken har fullgott prognosvärde.


således artikel Valueguard: -3.4% i Stockholm under oktober

det är alla artiklar Valueguard: -3.4% i Stockholm under oktober Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Valueguard: -3.4% i Stockholm under oktober adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/11/valueguard-34-i-stockholm-under-oktober.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Valueguard: -3.4% i Stockholm under oktober"

Skicka en kommentar