Supergod mediumhet kokoskyckling med röd curry

Supergod mediumhet kokoskyckling med röd curry - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Supergod mediumhet kokoskyckling med röd curry, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Supergod mediumhet kokoskyckling med röd curry
länk : Supergod mediumhet kokoskyckling med röd curry

Läs också


Supergod mediumhet kokoskyckling med röd curry

Igår så gjorde jag en sån grymt god gryta med kyckling. Måste ju givetvis dela med mig av receptet till er. Den här kycklinggrytan är krämig och lite het, men inte så att man håller på att trilla av stolen. Men kanske inget som man serverar till barn om de inte är vana vid lite starkare kryddor.
Supersnabb att göra är den också. Som ni vet så är jag ett stort fan av snabblagade nyttiga rätter. Ibland långkok om jag har tid till det, men inget jag gör på en vardag efter jobb precis... nääh då ska det gå snabbt att få fram maten på bordet. Hälsomat kan ju komma i så många olika former. Och gott ska de va´!! 😋 Den här anrättningen hoppas jag verkligen att du provar. MUMS!



Kokoskyckling med röd curry 🌶

Beräkna ca 4 innerfiléer per port
8-10 st kycklinginnerfiléer
1 burk Coop Asien wok mix (häll bort vätskan)
1 vitlöksklyfta
Örtsalt, herbamare
Paprikapulver (ekologisk)
1 tetra kokosmjölk. Garants rekommenderas
0,5 tsk sambal oelek
0,5 tsk röd currypasta
Tamarisoja (det är en glutenfri soja)
Kokosolja med smak (ekologisk på burk)
0,5 msk hackad färsk koriander
0,5 msk hackad färsk basilika


  1. Stek kycklingfiléerna i kokosolja på medelvärme tills den fått en vacker gyllene yta. Krydda dem under tiden du steker med örtsalt och paprikapulver.
  2. Skiva vitlöken tunt och hacka den sedan. Tillsätt vitlökshacket till kycklingen och låt fräsa ytterligare någon minut. 
  3. Häll ner wokgrönsakerna och fräs dem i en minut under omrörning. 
  4. Tillsätt kokosmjölken, sambal oelek, currypasta och smaka av med tamarisoja samt eventuellt lite mer örtsalt. 
  5. Blanda ner örthacket.
  6. Låt grytan koka ihop till krämig konsistens.

Servera förslagsvis med shiratakinudlar som du sköljt ordentligt och gärna torkat av med handduk eller hushållspapper. Är de avtorkade så "slörpar" de åt sig vätskan och smaken från den goda grytan bättre. Fräscha bladgrönsaker i olika färger och smaker är gott till.

Värme & Kärlek
Christina


således artikel Supergod mediumhet kokoskyckling med röd curry

det är alla artiklar Supergod mediumhet kokoskyckling med röd curry Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Supergod mediumhet kokoskyckling med röd curry adressen https://allmaninf.blogspot.com/2018/03/supergod-mediumhet-kokoskyckling-med.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Supergod mediumhet kokoskyckling med röd curry"

Skicka en kommentar