Tesla-aktien föll vidare

Tesla-aktien föll vidare - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Tesla-aktien föll vidare, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Tesla-aktien föll vidare
länk : Tesla-aktien föll vidare

Läs också


Tesla-aktien föll vidare

Tesla-aktien (NASDAQ:TSLA) fortsatte falla under gårdagen. Även bolagets obligationer drogs med ner och ger nu en hyfsad ränta.
Dagschart Tesla. Logaritmisk skala.
Teslas kreditbetyg nedgraderades, vilket slaktade bolagets utställda obligationer, så till den grad att de numera ger ca 7% i ränta. Det påverkar alltså inte Teslas kostnader för obligationerna, men avspeglar att Tesla nästa gång de behöver pengar kommer behöva betala ränta på sina lån. Emissionen av obligationer gav i princip nollränta förra året.

Själva aktien föll återigen ca 8%, närmare bestämt -7.67%, och aktien är nu tillbaka på nivåer som sågs för ett år sedan.

Samtidigt ska man inte blanda ihop ett företags verksamhet med dess aktiekurs och frågan är om farhågorna att detta ska påverka verksamheten besannas eller ej. Det går mycket rykten kring detta. 

En fortsatt korrigering av Teslas aktiekurs är nödvändig, då bolaget varit alldeles för högt värderat. Men för varje dollar aktien faller och för varje hundradels procent högre ränta obligationerna inbringar, desto sannolikare blir det att de kan lyckas med framtida finansiering. Förr eller senare når man en attraktiv nivå och snacket om konkurs är kraftigt överdrivet. Det här är inte ett bolag utan verksamhet. Enda problemet är egentligen att få fart på produktionen av Model 3 och de stora investeringar i produktionen som man gjort för att klara detta.

4-Traders rapporterar en prognosticerad konsensus-p/e på 35 för år 2020.


således artikel Tesla-aktien föll vidare

det är alla artiklar Tesla-aktien föll vidare Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Tesla-aktien föll vidare adressen https://allmaninf.blogspot.com/2018/03/tesla-aktien-foll-vidare.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Tesla-aktien föll vidare"

Skicka en kommentar