ESC: Scenbygget har inletts

ESC: Scenbygget har inletts - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln ESC: Scenbygget har inletts, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : ESC: Scenbygget har inletts
länk : ESC: Scenbygget har inletts

Läs också


ESC: Scenbygget har inletts

Det börjar hända saker inne i Altice Arena i Lissabon. Den ena ställningen efter den andra anländer och sätts på plats.

En konstruktion som till slut ska resultera i en scen för årets Eurovision. Det sägs att det portugisiska tv-bolaget RTP inte vill ha några LED-skärmar. Något som ju gått bra tidigare, minns Malmö 2013 och Oslo 2010. I Kiev förra året var det dock gott om dem i olika format. LED-skärmar alltså.

Vi är bara i början av april och arbetet med att få till en scen är redan igång. Egentligen inte så underligt med tanke på att de allra första repetitionerna är tänkta att inledas i slutet av den här månaden.

Fler uppdateringar från scenbygget följer. Det kan vi tacka Ola Melzig och hans "Eurovision Diary" för.

m-m-pr.com

Melzig är ännu en gång produktionsledare för ESC och han är inte ende svensken i år heller.

Christer Björkman har, som vi tidigare berättat, utsetts av EBU till tävlingsproducent. Ett jobb han även hade i Kiev förra året och på hemmaplan 2016 förstås. Likaså när ESC avgjordes i Malmö för fem år sedan.


således artikel ESC: Scenbygget har inletts

det är alla artiklar ESC: Scenbygget har inletts Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln ESC: Scenbygget har inletts adressen https://allmaninf.blogspot.com/2018/04/esc-scenbygget-har-inletts.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "ESC: Scenbygget har inletts"

Skicka en kommentar