Så hur ska miljözonerna tillämpas?

Så hur ska miljözonerna tillämpas? - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Så hur ska miljözonerna tillämpas?, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Så hur ska miljözonerna tillämpas?
länk : Så hur ska miljözonerna tillämpas?

Läs också


Så hur ska miljözonerna tillämpas?

Regeringens föreslagna möjligheter för kommuner (främst Stockholm) att förbjuda vanligt folk att köra bil i stan, något som framöver endast rika ska få göra, sägs tydligen (med förstaaprilvarning) drabba en halv miljon bilar i Stockholm, som blir förbjudna. Men hur ska dessa miljözoner beivras?
Hosta upp en miljon för en Tesla och du får köra i Stockholm.
Det ser alltså ut som att Miljöpartiet vill orsaka massiv kapitalförstöring genom att enbart i Stockholm förbjuda en halv miljon bilar att köra i staden. Endast de rikaste ska få köra bil centralt i Stockholm.

Dock förväntar man sig i sedvanlig anda att folk ska följa lagstiftningen, för inte anslås det några resurser för att tillse att miljözonerna följs. Någon som åkt fast för att köra med dubbdäck på dubbdäcksfria gator? Hm?

Polisen kommer inte ägna sig åt det här, utan då faller det på kommunen. Och vem i kommunen ska stoppa bilar, med vilka befogenheter och vilket lagrum?

Nej, miljözonerna blir som vanligt helt onödiga slag i luften då lagen inte kan tillämpas och beivras. Och Sverige har nu gått vidare från gamla DDR-Sverige, där alla satt med mössan i hand och snällt följde vartenda påbud. Så glöm miljözonerna - lagar som inte kan tillämpas är meningslösa och ska inte stiftas.


således artikel Så hur ska miljözonerna tillämpas?

det är alla artiklar Så hur ska miljözonerna tillämpas? Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Så hur ska miljözonerna tillämpas? adressen https://allmaninf.blogspot.com/2018/04/sa-hur-ska-miljozonerna-tillampas.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Så hur ska miljözonerna tillämpas?"

Skicka en kommentar