Icke-inflationen slår till: Dagens Nyheter höjde prenumerationspriset med 26%

Icke-inflationen slår till: Dagens Nyheter höjde prenumerationspriset med 26% - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Icke-inflationen slår till: Dagens Nyheter höjde prenumerationspriset med 26%, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Icke-inflationen slår till: Dagens Nyheter höjde prenumerationspriset med 26%
länk : Icke-inflationen slår till: Dagens Nyheter höjde prenumerationspriset med 26%

Läs också


Icke-inflationen slår till: Dagens Nyheter höjde prenumerationspriset med 26%

Den slumrande icke-inflationen har slagit till igen. En läsare rapporterar att DN höjde priset på vederbörandes fulla prenumeration av tidningen med 26% och det hela kostar nu över 500:- SEK per månad för versionen på döda träd.
Döda träd som inväntar att bli antingen toalettpapper eller Dagens Nyheter. Arkivbild. Betyder inte att de här träden inte redan blivit dasspapper eller Dagens Nyheter.
Läsaren verkar ha satt kaffet i vrångstrupen efter att ha fått en höjning av priset på prenumerationen på 26%, från 4 987:- SEK om året till 6 282:- SEK eller 523:50 SEK i månaden.

 

Man får väl förvänta sig att DN skrattar hela vägen till banken över att någon fortfarande a) är villig att betala för papperstidning och b) är villig att betala alls. Det finns DN Digital för 179:- SEK ("första månaden gratis" och "ingen bindningstid" men sist jag prenumererade på en tidning online via något gratiserbjudande gick det inte att säga upp tidningen utan att behöva sitta i en telefonkö) och DN Digital Bas för 99:- SEK som alternativ. Skillnaden är att man för 179:- SEK kan lösa digitala korsord, får ett nyhetsarkiv och ha flera inloggningar på en prenumeration.

Prissättningen på papperstidningar kan enbart tolkas som att man vill avsluta utgåvorna på döda träd och med drastiska prishöjningar tvinga prenumeranterna att sluta. Frågan är dock om de istället kommer betala digitalt.

Personlig anekdot är att jag slutade med GP någon gång förra decenniet. Då kostade döda träd-utgåvan drygt 2000:- SEK.

Är då DN i kris? Kanske. Dagens Nyheter AB har 2014 - 2016 haft minskade intäkter, även om man inte gjorde förlust 2015 och 2016. På en omsättning på 1 543 861 000:- SEK blev resultatet (=efter skatT) dock endast 375 000:- SEK. Det är en vinstmarginal på 0.2 promille. Man får hoppas att det är skatteplanering bakom de siffrorna och bara ett sätt att minimera skatten. DN hade 2016 266 anställda med en genomsnittlig (=medel) lön på 56 000:- SEK i månaden. Inte direkt någon kris lönemässigt vid köttgrytan.


således artikel Icke-inflationen slår till: Dagens Nyheter höjde prenumerationspriset med 26%

det är alla artiklar Icke-inflationen slår till: Dagens Nyheter höjde prenumerationspriset med 26% Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Icke-inflationen slår till: Dagens Nyheter höjde prenumerationspriset med 26% adressen https://allmaninf.blogspot.com/2018/04/icke-inflationen-slar-till-dagens.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Icke-inflationen slår till: Dagens Nyheter höjde prenumerationspriset med 26%"

Skicka en kommentar