Råkade radera de senaste 100 kommentarerna

Råkade radera de senaste 100 kommentarerna - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Råkade radera de senaste 100 kommentarerna, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Råkade radera de senaste 100 kommentarerna
länk : Råkade radera de senaste 100 kommentarerna

Läs också


Råkade radera de senaste 100 kommentarerna

Så har det hänt för andra gången sedan jag aktiverade förhandsmoderering av kommentarer. Jag råkade radera de senaste 100 kommentarerna. Tyvärr är det lätt hänt om man har bråttom, och oåterkalleligt. Har gjort 100 armhävningar som straff.
Skärmen för publicerade kommentarer på mobilen.

Skärmen för kommentarer att moderera på mobilen.

Bloggers användargränssnitt är inte det bästa när det gäller kommentarsmoderering. Om man råkar vara inne på publicerade kommentarer istället för kommentarer som väntar på granskning så är ta bort innehåll respektive publicera på samma plats.

Då det enda jag filtrerar på är vem som kommenterar, så är det generellt bara att kryssa markera allt-rutan och trycka på knappen bredvid.

Men om man är inne på fel skärm - de ser i övrigt identiska ut - så raderar man de senaste 100 kommentarerna istället.

Vilket hände nu. Håller på med 100 armhävningar som straff. 

Det finns inget sätt att få tillbaka kommentarerna, tyvärr.


således artikel Råkade radera de senaste 100 kommentarerna

det är alla artiklar Råkade radera de senaste 100 kommentarerna Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Råkade radera de senaste 100 kommentarerna adressen https://allmaninf.blogspot.com/2018/12/rakade-radera-de-senaste-100.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Råkade radera de senaste 100 kommentarerna"

Skicka en kommentar