Hemberg varnar för bubbla i småbolag

Hemberg varnar för bubbla i småbolag - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Hemberg varnar för bubbla i småbolag, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Hemberg varnar för bubbla i småbolag
länk : Hemberg varnar för bubbla i småbolag

Läs också


Hemberg varnar för bubbla i småbolag

Med kluvna känslor kan man konstatera att Avanzas Claes "sitt still i båten" Hemberg nu verkar anse att det föreligger en bubbla i svenska småbolag. Åtminstone baserat på rubriksättning och rådet "minska innehaven om du känner dig träffad".
Har bullen övergivit Hemberg?
Som säljare åt Avanza är Claes Hembergs rekommendation alltid att köpa och om man inte har pengar att köpa, så ska man sitta still i båten, så Avanza kan fortsätta få förvaltningsavgiftskickback på dina innehav i fonder.

Det är därför lite uppseendeväckande när Hemberg nu slår till med "bubbelvarning i småbolag" och en faktisk säljrekommendation, om än bara för de som känner sig träffade.

Grunden för bubbelvarningen är att volymerna sägs stå stilla och att det därmed bara skulle vara samma pengar som snurrar runt. Fast sedan handlar inlägget om att det är rekordvolymer i antalet aktieaffärer i småbolag.

I Affärsvärlden uttalar sig en guru om att det inte är lönt att sitta vid sidan om och invänta ett börsras för att köpa. Läser man sedan dennes egen strategi så handlar den om att slå index. T ex om börsen rasar 50%, så går din portfölj bara ner 40%. Det var väl bra! Mycket bättre än att stå bredvid börsraset!



således artikel Hemberg varnar för bubbla i småbolag

det är alla artiklar Hemberg varnar för bubbla i småbolag Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Hemberg varnar för bubbla i småbolag adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/05/hemberg-varnar-for-bubbla-i-smabolag.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Hemberg varnar för bubbla i småbolag"

Skicka en kommentar