Fredagsmys: Black Friday!

Fredagsmys: Black Friday! - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Fredagsmys: Black Friday!, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Fredagsmys: Black Friday!
länk : Fredagsmys: Black Friday!

Läs också


Fredagsmys: Black Friday!

Dags för frädagsmüs igen! Tydligen har den amerikanska företeelsen Black Friday nu slagit till på allvar här i Sverige. Inbox och SMS-lådan har översvämmats av erbjudanden om att konsumera idag. Hur ser det ut för er? 
Whoop! Jul!
Normalt sett innebär ett SMS att någon faktiskt vill mig något, men inte idag. Om man nu inte menar att reklam från Ackis, MQ och StayHard är att någon vill mig något. Typ ha mina pengar.

Och min privata mailbox har också fyllts av reklammail från högt och lågt, inklusive helt osannolika aktörer som kommer med Black Friday-erbjudanden.

Okej, att vi anammar denna amerikanska tradition för att dra igång julhandeln, men kan vi inte kalla den för något svenskt istället? Typ Svarta fredagen? Fast då är det kanske inte lika häftigt?

Fast för mig är förstås alla dagar svarta, måndag-söndag året runt.

Nåja, trevligt fredagsmys där i soffan, med plingande SMS-reklam i telefonen och e-postlådan full med erbjudanden. Eller hur ser det ut hos dig?


således artikel Fredagsmys: Black Friday!

det är alla artiklar Fredagsmys: Black Friday! Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Fredagsmys: Black Friday! adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/11/fredagsmys-black-friday.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Fredagsmys: Black Friday!"

Skicka en kommentar