Svart fredag på gång på börsen?

Svart fredag på gång på börsen? - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Svart fredag på gång på börsen?, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Svart fredag på gång på börsen?
länk : Svart fredag på gång på börsen?

Läs också


Svart fredag på gång på börsen?

Börserna rasade i USA igår på beskedet om att president Trump inför tullar mot Kina. Nedgången ser ut att fortsätta nu på morgonen här i Europa, och det återstår att se om vi får en svart fredag när eventuella tekniska stöd faller.
Dagschart OMXS30.

Berättelsen bakom gårdagens börsras handlar alltså om USA:s nya tullar och handelshinder mot Kina, vilket drog ner de amerikanska börserna rejält.
Dagschart S&P-500
Även här i Sverige fick vi en nedgång och det finns risk för att proppen går ur börsen då vi är nere och nosar kring ett inbillat stödområde där börsen har vänt förut. I Stockholmsbörsens fall är vi under tidigare avslut, vilket kan tolkas som att den långsiktiga nedåtgående trenden nu fortsätter efter en tjurfälla slagit igen.

I USA är exempelvis S&P-500 fortfarande i en positiv trend eftersom tidigare botten inte är nådd, men även där är man i ett inbillat stödområde från dippen i februari. Nu kan mycket väl de amerikanska börserna vända här och därmed kommer även Stockholmsbörsen vända ikväll eller på måndag, då man i princip bara följer husse, justerat för valutaväxelkursen.

Bloggens läsare gäspar förstås, eftersom de redan gått ur pga konjunkturcykelmodellen, alternativt MA50/MA200-dödskorset på Stockholmbörsen. Ett dödskors som för övrigt är intakt och än så länge korrekt.


således artikel Svart fredag på gång på börsen?

det är alla artiklar Svart fredag på gång på börsen? Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Svart fredag på gång på börsen? adressen https://allmaninf.blogspot.com/2018/03/svart-fredag-pa-gang-pa-borsen.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Svart fredag på gång på börsen?"

Skicka en kommentar